Blog și Noutăți

TRATAMENTUL PICIORULUI DIABETIC CU OZON!!!!!

UNIC ÎN ROMAN!!!!

         Ozonoterapia ocupă un rol important în tratamentul complex al diabetului zaharat tip I şi II. Terapia cu ozon  previne sau încetineşte evoluţia unor complicaţii ale diabetului zaharat cauzate de deficitul de glucoză în ţesuturi (neuropatii, retinopatii, artropatii).

Gastroscopia

Endoscopia digestiva superioara (EDS) este investigatia de explorare a esofagului, stomacului si porțiunii inițiale din intestinul subțire (duodenul) cu ajutorul unui tub flexibil numit endoscop

Educatie Sanitara si Preventie

Efectuaţi analize regulate
Una dintre măsurile majore de evitare a îmbolnăvirilor o reprezintă efectuarea regulată a unui set de analize uzuale, care să evidențieze eventuale predispoziții pentru îmbolnăviri.

 CE ESTE COLONOSCOPIA?

Colonoscopia permite diagnosticarea precoce a tumorilor deja existente sau a polipilor care pot deveni canceroşi în timp. Colonoscopia reduce riscul îmbolnăvirii de cancer de colon.

Durerea de spate

Durerile de spate afectează aproximativ 30% din populația adultă,

Durerea în polineuropatia diabetică

Societatea americana a durerii a promovat chiar expresia ,,Durerea - al cincilea semn vital", pentru a atrage atentia cadrelor medicale asupra evaluarii durerii. Asa cum masurarea tensiunii arteriale se face de rutina,

Subcategories

Clinica Sf. Nectarie

Suntem o echipă tânără și motivată. Credem într-un sistem medical sănătos și tocmai de aceea am pus bazele acestei clinici care își dorește să să ofere servicii medicale de calitate într-un cadru modern cu un personal motivat și calificat.

linkuri utile

Contact / Adresă

Programare rapidă

Te rugăm completează câmpurile.
Te rugăm completează câmpurile.
Te rugăm completează câmpurile.